Gallus pelletkachels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pelletkachel Groningen is geautoriseerd Gallus dealer
Gallus-Stoves® is een Belgisch fabrikaat dat bewijst dat men ook in de wereld van de verwarming op hout en pellets nog kan innoveren.
Gallus pelletkachels heeft een Belgisch team die de kachels bedenken, ontwerpen, coördineren en assembleren. Samen met talrijke partners in Europa, die al meer dan 35 jaar ervaring hebben met het maken van pelletkachels.

Gallus pelletkachels laat zijn verbrandingskamers produceren in Italie en Portugal. De technische onderdelen komen uit Duitsland, de elektronica komt uit Italie. Het design, de bekleding, en de garantie komen uit België.

Het assortiment van Gallus vervult al uw wensen, aangezien er bij het ontwerp, de fabricage, de plaatsing en het onderhoud van uw toekomstige kachel rekening is gehouden met de mening van alle betrokkenen.

Gallus-Stoves de enige Belgische pelletkachel.
Ruim assortiment Gallus pelletkachels in onze showroom
Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van Gallus in het echt te bewonderen? Kom vrijblijvend langs in onze winkel. Hier kunt u zien dat een Gallus pelletkachel een kachel is waar u lang plezier van zult hebben. Bekijk het volledige assortiment Gallus pelletkachels en onze andere merken pelletkachels en bijbehorende prijzen op onze website.