Dielle pelletkachels

Dielle Pelletkachel: de stilste in zijn soort

De Dielle pelletkachel is de stilste in zijn soort. Een pelletkachel met het aangezicht van een houtvuur en een rendement van maar liefst 96%.

Unieke technologie van de Dielle pelletkachel

Het verschil met pelletkachels van andere merken is de opbouw. De houtpellets worden vanuit de bodem naar de brander gedrukt. Het grote voordeel hiervan, is dat de brander niet meer verstopt kan raken. Daarnaast heeft de Dielle pelletkachel door deze bodemtoevoer een veel lagere fijnstof uitstoot, wat weer beter is voor ons milieu. Een ander bijkomend voordeel van de Dielle pelletkachel, is dat deze niet meer wekelijks schoongemaakt dient te worden. Dit komt omdat Dielle pelletkachels geen branderpot hebben. Door de bodemvoeder worden niet alleen de houtpellets omhoog gedrukt, maar wordt ook het as, dat ontstaat van de branderbak, weggeduwd. Tijdens het branden van de pelletkachel is er dus geen as en onverbrande pelletdeeltjes te zien in de stookkamer. Doordat de branderbak schoner blijft, er komen immers geen asresten en onverbrande pelletdeeltjes in, hebben de Dielle pelletkachels een veel lagere snelheid nodig voor de rookgassen, waardoor er een rustig en sfeervol vuurspel te zien is.

Voordelen van een Dielle pelletkachel

De pelletkachels van Dielle lenen zich, naast een gezellige haard, uitstekend als moederhaard. Dit komt doordat als de asresten doven, ze op de pellets blijven liggen. Als de kachel vervolgens binnen 3 uur weer opgestart wordt, kan dit zonder gebruik te maken van de gloeipennen. De brander van de Dielle pelletkachel hoeft hierdoor dus ook niet meer volledig leeg gebrand te worden, in tegenstelling tot pelletkachels van andere merken. Daarnaast kunnen de Dielle pelletkachels meerdere ruimtes tegelijk verwarmen door een kanalisatiesysteem. Dit betekent dat (door een buizensysteem) de warmte getransporteerd kan worden naar andere vertrekken (ruimtes) in de woning. Door het kanalisatiesysteem kan, naast de ruimte waar de Dielle pelletkachel geplaatst is (bijvoorbeeld de woonkamer) ook de keuken, slaapkamer of bovenverdieping verwarmd worden. Doordat Dielle pelletkachels een nieuwe manier gebruiken om deze warmte aan de wisselaar te onttrekken, kan het kanalisatiesysteem met gemak uit een lengte van 12 meter bestaan.

Bedien de Dielle pelletkachel met uw smartphone

Als laatste is de Dielle pelletkachel ook nog eens erg makkelijk bedienbaar, waardoor een optimaal rendement haalbaar is. Met de nieuwste wisselaar kunnen deze pelletkachels een rendement halen van 96%. Mochten de rookgassen onverhoopt te koud worden, zal de Dielle pelletkachel deze via een ander kanaal afvoeren om condensvorming in de schoorsteen te voorkomen. Daarnaast is de Dielle pelletkachel te bedienen via een applicatie op een smartphone met een besturingssysteem van iOs, Android, VPN of Windows. Hiermee kan de pelletkachel aangezet worden en de temperatuur ingesteld.

Dielle pelletkachels (brandend) in onze showroom opgesteld!

Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van Dielle pelletkachels in het echt te bewonderen? Kom dan langs in onze showroom waar wij altijd meer dan 100 pelletkachels van de beste merken op voorraad hebben staan. Laat u overtuigen dat een Dielle pelletkachel een pelletkachel is waar u lang plezier van zult hebben.

Toont alle 3 resultaten