Nordic Fire pelletkachels

Geautoriseerd dealer van Nordic Fire pelletkachels
Nordic Fire is één van de grootste leveranciers van pelletkachels in Nederland, België en Duitsland. Voor het ontwikkelen van de pelletkachels streeft Nordic Fire naar het leveren van de beste kwaliteit. Er wordt dan ook alleen maar gebruik gemaakt van onderdelen die garant staan voor de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast staat Nordic Fire garant voor een optimale (tecnische) service en nazorg voor haar dealers en klanten.
Pelletkachels van Nordic Fire beschikken over de volgende kenmerken:

Verbrandingskamer bestaat uit vermiculiteIngebouwd RDS systeem: dit systeem zorgt ervoor dat de pelletkachel altijd optimaal brand. Hierdoor stijgt het rendement waardoor de pelletkachel ook minder pellets verbruikt.
Reiniging van de pelletkachel pas na 2.200 uur (gemiddeld bij andere pelletkachels: elke 1.000 uur)
Eenvoudige bediening in het Nederlands
Standaard 5 jaar garantie
Geluidsarme ventilatoren
Beschikt over een extra “stilfunctie” om het geluidsniveau met 30% te verlagen.
Een Nordic Fire is dan ook één van de stilste pelletkachels.

Nordic Fire staat voor kwaliteit
Alle producten worden continu doorontwikkeld om aan de hoogste kwaliteit te voldoen. Dit betekent dat er alleen maar wordt samengewerkt met producenten die deze kwaliteit kunnen leveren en blijven garanderen.
Bekijk alle Nordic Fire pelletkachels in onze showroom!
Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van Nordic Fire in het echt te bewonderen? Komt u dan vrijblijvend langs in onze showroom waar wij altijd meer dan 50 pelletkachels op voorraad hebben. Hier kunt u zien dat een Nordic Fire pelletkachel een kachel is waar u lang plezier van zult hebben. Bekijk het volledige assortiment Nordic Fire pelletkachels en onze andere merken pelletkachels en bijbehorende prijzen op onze website.

Toont alle 5 resultaten