Gecertificeerd dealer van alle bekende merken pelletkachels

Pelletkachel Groningen is onderdeel van Trendy 2000 en verkoopt o.a. pelletkachels van de merken Edilkamin, Nordic Fire, MCZ, Cadel, Dielle, Gallus, Ferlux en Duroflame. Pelletkachel Groningen levert veel pelletkachels uit voorraad. Dit betekent dat wij altijd beschikken over een ruim assortiment pelletkachels van alle merken in onze ruime showroom. Bent u bij ons in de buurt en wilt u langskomen om de pelletkachels in het echt te bewonderen, dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom.

Pelletkachel Groningen Heiligerlee

Pelletkachel Groningen verkoopt alleen maar Pelletkachels

Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen pelletkachels te verkopen en geen andere kachels. Daardoor kunnen wij onze klanten een optimale service bieden en kunnen wij ons, mede door onze jarenlange ervaring, met recht een pelletkachel specialist noemen. Bovendien hebben wij er bewust voor gekozen om alleen die merken pelletkachels te verkopen, waar wij volledig achter staan en het volste vertrouwen in hebben. Dit geldt ook voor de pellets die wij verkopen.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen?

Indien u meer informatie wenst neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze winkel in Heiligerlee te bezoeken. Wij beschikken over een grote showroom met een ruime parkeerplaats. Kom langs en proef de sfeer zelf. De koffie staat voor u klaar!