EdilKamin pelletkachels

Pelletkachel Groningen is geautoriseerd Edilkamin dealer
Edilkamin is de grootste leverancier van kwalitatief hoogstaande pelletkachels in Europa en staat bekend om de de uitmuntende kwaliteit. Edilkamin beschikt over een lange voorgeschiedenis als producent van pelletkachels in Europa. Het bedrijf Edilkamin heeft zich in 47 jaar tijd ontwikkeld tot een van de grootste producenten van pelletkachels in Europa.

Standaard 5 jaar garantie op Edilkamin pelletkachels!

Edilkamin staat voor de hoogste (top)kwaliteit. Door gebruik te maken van zeer geavanceerde technologie, tijdens alle fases in het productieproces, worden Edilkamin pelletkachels tot in de kleinste details afgewerkt. Edilkamin is dan ook niet voor niets de Ferrari onder de pelletkachels.

Het versnijden van staalplaten in het productieproces worden uitgevoerd met behulp van lasers op ultramoderne machines. Het lassen en het lakwerk van de kachels gebeurt volledig geautomatiseerd met geavanceerde robots. Hierbij wordt er voor gezorgd, dat elke handeling in dit proces tot in de kleinste details en precisie gestuurd wordt.

Missie Edilkamin: de beste kwaliteit voor een concurrerende prijs!
Het is de missie van Edilkamin om hoogwaardige producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Dit doen zij door:

De hoogste kwaliteit na te streven in het produceren van pelletkachels
Dit tegen een zo laag mogelijke kostprijs (super efficiënt productieproces)
Produceren van pelletkachels op industriële schaal, met meer dan 400 medewerkers verdeeld over 5 eigen productiefabrieken

Edilkamin pelletkachels zijn ISO 9001 gecertificeerd
Bovendien zijn alle Edilkamin producten voorzien van een CE-markering en is Edilkamin op Europees niveau ISO 9001 (UNI EN) gecertificeerd! Dit is een Europees kwaliteitssysteem waar bedrijven voor ontwerp, productie en verhandeling van producten aan moeten voldoen.
Een Pelletkachel van Edilkamin, de juiste keuze!
Alle pelletkachels van Edilkamin hebben de beschikking over speciale roosters aan de voorkant van de kachel. Deze roosters zorgen ervoor dat de ruimte waar u de kachel heeft geplaatst, worden voorzien van warme lucht.
Specificaties Pelletkachels Edilkamin
Alle pelletkachels zijn voorzien van speciale software die ervoor zorgt dat de warme lucht toevoer, op een door u vooraf ingestelde temperatuur, gelijkmatig wordt verdeeld in de ruimte
Beschikt standaard over een gietijzeren verbrandingskamer, met een uitzonderlijk technisch rendement.
Door de gietijzeren verbrandingskamer heeft de pelletkachel een betere warmte straling in de ruimte (zeer robuust en duurzaam)
De rookafvoer betreft een gestuurde rookafvoer met een doorsnede van 8 cm. Dit houdt in dat u de kachel zelfs kunt plaatsen op enige afstand van een schoorsteen.
Uitgebreid bedieningspaneel met mogelijkheid tot instellen en controle van alle processen in de bedrijfsfase van de pelletkachel. Bovendien zijn ook de parameters van de kachel in te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toevoer van pellets.
Instelbaar programma in alle pelletkachels. Alle kachels zijn automatisch in- en uit te schakelen volgens een door u zelf bepaald tijdschema.
Op afstand u kachel aanzetten? Dat kan door de kachel aan te sluiten op een telefoontoestel of antwoordapparaat. Via u mobiele telefoon kunt u de pelletkachel op afstand bedienen!
Schoonmaken hoeft geen probleem te zijn. Standaard beschikken alle Edilkamin kachels over zelfreinigend glas, dit betekent minder vaak schoonmaken voor u!
Edilkamin pelletkachels bekijk je bij de Edilkamin dealer!
Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van Edilkamin in het echt te bewonderen? Kom vrijblijvend langs in onze winkel om deze pelletkachels in het echt te bewonderen. Hier kunt u zien dat een Edilkamin pelletkachel een kachel is waar u lang plezier van zult hebben. Bekijk het volledige assortiment Edilkamin pelletkachels en onze andere merken pelletkachels en bijbehorende prijzen op onze website.

Toont alle 10 resultaten