Retourneren

Bij ontvangst van uw pelletkachel, controleer dan alstublieft direct of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en dit aan ons te melden. Uiteraard kan het ook voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aangekochte pelletkachel. De kleur kan tegenvallen of maten van de kachel heeft u verkeerd in geschat. Allemaal zaken die wij graag met u oplossen.

In beide gevallen kunt u het beste per email of telefonisch contact met ons opnemen. Als u een retourmelding maakt, vragen wij u de reden hiervoor aan te geven, zodat wij dit kunnen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Pelletkachel Groningen accepteert de retourzending, indien binnen 14 werkdagen teruggestuurd, te samen met een kopie factuur, en indien mogelijk, in de originele verpakking. De pelletkachel dient in de oorspronkelijke en ongebruikte staat te zijn.
Wij kunnen geen retourzendingen accepteren die onvoldoende gefrankeerd zijn. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Daarnaast draagt u, als klant, zelf het risico van retourzending.

Nadat wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen aan u crediteren.

In het kort alle voorwaarden onder elkaar:

– telefonisch of per email retourzending aanmelden
– binnen de zichttermijn van 14 dagen terugsturen
– kopie factuur bij zending voegen
– als het artikel compleet is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
– verzendkosten voor de klant
– risico voor de retourzending voor de klant

Retouradres:

Pelletkachel Groningen.nl
Provincialeweg 101 C
9677 PC Heiligerlee

Telefoonnummer:

0596-422062 (tijdens openingsdagen bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur)

E-mailadres:

info@pelletkachelgroningen.nl