Cadel pelletkachels

Pelletkachel Groningen is geautoriseerd Cadel dealer
Cadel is in 1949 opgericht in Italië en hecht veel waarde aan het ontwerp van zijn producten. Met zijn betrokkenheid en professionalisme zorgen ze ervoor om alle wensen van de klant te kunnen voldoen. Cadel heeft design en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Waarom kiezen voor een pelletkachel van Cadel?
Als u verwarmt met een pelletkachel van Cadel, respecteert u het milieu. Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, ook bij de productie hiervan komen geen chemische processen kijken, hiermee zorgt u dus voor een verlaagde luchtverontreiniging en een betere zorg voor het milieu tijdens het verwarmen van de gewenste ruimte.
Een pelletkachel is zeer gebruiksvriendelijk. De Cadel pelletkachels zijn eenvoudig en efficiënt te bedienen mede dankzij de intuïtieve afstandsbediening.
Als u gebruikt maakt van een pelletkachel zult u een verlaging in uw energierekening zien. Pellets zijn een vernieuwde vorm van energie, waardoor de kostprijs een stuk lager ligt dan van bijvoorbeeld gas of hout.
Kiest u voor Cadel, dan kiest u voor kwaliteit. Cadel kiest voor grondstoffen van de hoogste kwaliteit om zijn producten mee te vervaardigen, zoals hoogwaardig gietijzer en roestvrij staal, de zuiverste messing en als afwerking een traditionele kristalglazuurlaag.
Veiligheid staat voorop. Cadel garandeert de veiligheid van zijn elektrische systemen (EC merk), het verbruik en de uitlaatstoffen. De pelletkachels van Cadel zijn vervaardigd conform de verscheidene, strenge Italiaanse maatstaven.
Specificaties Pelletkachels Cadel

Alle pelletkachels zijn uitgerust met een eenvoudige afstandsbediening
Bij elke kachel is een kamerthermostaat ingebouwd en kan een weekprogrammatie ingevoerd worden
De pelletkachels beschikken over een Comfort mode functie. Hiermee wordt een fluisterstille werking gerealiseerd
De kachels zijn geklasseerd met een energie label-A
Voldoen reeds aan de strengste Europese norm van 2022

Cadel pelletkachels bekijk je bij de Cadel dealer!
Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van Cadel in het echt te bewonderen? Kom vrijblijvend langs in onze winkel om deze pelletkachels in het echt te bewonderen. Hier kunt u zien dat een Cadel pelletkachel een kachel is waar u lang plezier van zult hebben. Bekijk het volledige assortiment Cadel pelletkachels en onze andere merken pelletkachels en bijbehorende prijzen op onze website.

Toont alle 8 resultaten