MCZ pelletkachels

MCZ is het paradepaardje onder de pelletkachels. Daarnaast behoort MCZ tot één van de marktleiders in het ontwikkelen en produceren van pelletkachels en is het best verkochte merk in België. Een MCZ pelletkachel staat bekend om zijn degelijke Italiaanse makelij, die staat voor kwaliteit, innovatie en design. Alle MCZ pelletkachels zijn zuinig en makkelijk in gebruik en onderhoud.

MCZ pelletkachels voordelen en innovativiteit:

MCZ Active system

Het Active System is het neusje van de zalm van MCZ. Het intelligente systeem met extra sensoren en speciale software, regelt de ideale hoeveelheid zuurstof die nodig is voor een optimale verbranding. Veel of weinig trek in de schoorsteen, zware of lichte pelletkorrels, het Active System detecteert veranderingen en past de kachelinstellingen automatisch aan.

MCZ Active system + (nieuw)

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het bestaande Active System. Het verschil is dat de verbranding en ventilatie van deze pelletkachels met behulp van de digitale drukmeter wordt afgesteld in plaats van de luchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn:

Deze pelletkachel heeft een bredere en rustigere vlam (de look & feel van een echte houtkachel).
de wormwielmotor werkt continu (voor een gegarandeerd stillere werking)
Verbeterd design met geringe inbouwdiepte (zonder luchtdebietmeter)
Toestellen kunnen worden uitgerust met een UMTS modem (waarmee de pelletkachel op afstand bediend kan worden).
MCZ Easy technologie (Via een simpel en eenvoudig bedieningspaneel (in het Nederlands) kan de pelletkachel makkelijk bediend worden: de pelletkachel aanzetten, de temperatuur controleren, het uurrooster programmeren, etc. Het bedienen van een MCZ pelletkachel wordt daardoor kinderspel.

MCZ Oyster technologie

De ‘OYSTER’-technologie is het allernieuwste op de pelletmarkt. Deze pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is. De kachel verbruikt dus geen zuurstof uit de ruimte; alle zuurstof komt van buiten, zodat er geen extra lucht toevoer benodigd is. Door het grote aantal ‘goed geïsoleerde’ woningen stijgt de behoefte naar dergelijke technologieën.

MCZ Relax

De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie stoel. Via de gebruiksvriendelijke afstandsbediening regelt u de pelletkachel zoals u dat wilt: temperatuur bijstellen, programmeren, aan of uitzetten. De thermostaat is in de afstandsbediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wilt.

MCZ No Air (nieuw)

De pelletkachels die beschikken over “No Air”, zijn uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden (in de minimum stand), voor een stillere werking van de MCZ pelletkachel.

MCZ pelletkachels: ruim assortiment:

Bent u geïnteresseerd geraakt om de pelletkachels van MCZ in het echt te bewonderen? Kom vrijblijvend langs in onze winkel. Hier kunt u zien dat een MCZ pelletkachel een pelletkachel is waar u lang plezier van zult hebben. Bekijk het volledige assortiment MCZ pelletkachels en onze andere merken pelletkachels en bijbehorende prijzen op onze website.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond